субота, 27 жовтня 2007 10:36

У Пакистані ісламісти публічно обезголовили двох поліцейських та двох солдатів

Бойовики-ісламісти в Пакистані публічно обезголовили чотирьох представників правоохоронних органів, повідомляють в суботу пакистанські ЗМІ з посиланням на джерела в гірській області Сват на північному заході країни.

За цими даними, бойовики провели напередодні увечері демонстративну страту в одному з сіл в 15 км. західніше міста Мінгора - адміністративної столиці Свата. Група одягнених в маски ісламістів, озброєних автоматами і ручними гранатометами, притягнула в село двох поліцейських і двох солдатів. Бойовики пострілами в повітря вигнали жителів на вулицю і публічно відрубали голови своїм полоненим.

Ісламісти заявили, що так буде з "кожним шпигуном безбожних властей" і з "прислужниками Америки і Буша", повідомили журналістів свідки страти.

У Сваті в п"ятницю почалися масові зіткнення між урядовою армією і бойовиками. Війська за підтримки бойових вертольотів провели операцію проти ісламістів деталі цієї операції офіційно не повідомляються.

На цьому тижні власті почали перекидати в цей регіон дві з половиною тисячі військовослужбовців для стабілізації обстановки. В четвер в Сваті була підірвана військова вантажівка, загинуло більше 30 чоловік, за інформацією ЗМІ, вибух вантажівки міг бути справою рук бойовиків. NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані ісламісти публічно обезголовили двох поліцейських та двох солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі