середа, 29 грудня 2010 12:42

У Мінську на акціях протесту було затримано ще одного українця

У Мінську на акціях протесту було затримано ще одного українця

Ще один громадянин України був затриманий на акціях протесту в Мінську в день виборів президента Білорусі 19 грудня, повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

"Вчора ввечері посольству України в Білорусі стало відомо, що в ізоляторі тимчасового утримання знаходиться ще один громадянин України, затриманий 19 грудня в день виборів", - повідомив прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров.

Як відомо, раніше МЗС повідомляв, що в ході акцій протесту було затримано одного громадянин України, який прийшов на мітинг зі своїми родичами з Білорусі. Його заарештували на 10 діб.

МЗС України також наполягає на невідкладному звільнення українців, затриманих під час акцій протестів в Білорусі.

"Українська сторона в черговий раз висловила глибоке розчарування тим, що до цього часу затримані громадяни України перебувають під арештом і не звільнені з-під варти", - повідомляє прес-служба.

За повідомленням МЗС, посольство України в Білорусі тримає на особливому контролі питання звільнення українських громадян, а зовнішньополітичне відомство буде приймати всі необхідні заходи для швидкого звільнення українців.

"Сподіваємося, що наші співвітчизники зустрінуть новорічні свята вдома", - підкреслили в прес-службі.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Мінську на акціях протесту було затримано ще одного українця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі