середа, 04 серпня 2010 16:17

У Лохвиці злодії пограбували ювелірний магазин, бо не знайшли маку

У Лохвиці злодії пограбували ювелірний магазин, бо не знайшли маку

У суботу, 31 липня, близько 8.40 ранку троє молодиків зайшли до магазину "Ювелір", що на вулиці Леніна у Лохвиці Полтавської області.

Заламали руки продавчині, розбили вітрину та взяли наймасивніші прикраси. Також пригрозили їй ножем. Одразу сіли у своє авто і поїхали. Коли бігли до машини близько 5 метрів, з їх рук випадали на дорогу коштовності, бо набрали їх просто у жмені.

Щойно зрозумівши, що відвідувачі грабуватимуть магазин, продавець, Оксана Усенко натиснула кнопку тривоги. За 2 хвилини прибула міліція, пізніше – працівники охоронної фірми. Але злодії вже втекли.

В Полтавській обласній міліції розповідають, що злодії вкрали близько 400 ювелірних прикрас. Переважно каблучки та сережки. Щойно стало відомо про крадіжку, в області розпочалася операція "перехват".

Злочинців затримали вночі 2 серпня на автівці "БМВ". Усі троє чоловіків не досягли 40-річного віку. Мешкають в Харкові.

Міліції пояснили, що їхали на Полтавщину за маком, але його не знашли. Тому вирішили пограбувати магазин.

Власниця магазину вдячна міліціонерам, що впіймали злодіїв раніше, ніж ті позбулися награбованого. Відтепер вона посилить заходи щодо охорони. Вилучені прикраси знову надійдуть у продаж аж після завершення суду – наразі вони при справі як речові докази.

Вже порушена кримінальна справа. Злочинців обвинувачують у крадіжці в особливо великих розмірах. За це можуть ув'язнити на строк від 4 до 8 років.

Нагадаємо, нещодавно київські студенти пограбували ювелірний магазин в Харкові. Злодїїв затримали.

Gazeta. ua

Зараз ви читаєте новину «У Лохвиці злодії пограбували ювелірний магазин, бо не знайшли маку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі