пʼятниця, 22 січня 2010 14:45

У Криму жорстоко побили журналіста

У Криму жорстоко побили журналіста

У Сімферополі група невідомих жорстоко побила главу ради директорів компанії "КримМедіаХолдінг", яка об"єднує "Транс-М-радіо" та інформаційне агентство "е-Крим", Карена Барсегяна.

Як повідомили в агентстві "е-Крим", потерпілий у важкому стані перебуває у відділенні нейрохірургії республіканської клінічної лікарні.

Кримське агентство також наводить слова самого потерпілого, згідно з якими напад на нього стався ввечері 20 січня біля під"їзду його будинку. Він приїхав після роботи додому, залишив машину і прямував до під"їзду по освітленій, але безлюдній території. Назустріч йому з боку під"їзду підбігли двоє невідомих, перший з яких тримав у руках пістолет. "Вони приставили мені пістолет до голови і сказали, що якщо буду себе тихо поводити, то все буде нормально, що є людина, яка хоче зі мною поговорити", - розповів К.Барсегян.

Після цього, за словами журналіста, нападники спробували примусити його сісти в машину. При спробі чинити опір К.Барсегян отримав удар рукояткою пістолета по голові, після чого йому погрожували вбивством. Потім його силоміць потягли до його ж машини. У цей час з"явилася третя людина, у масці і капюшоні. Він сів на переднє сидіння машини, а двоє інших зловмисників - на заднє, усадивши між собою К. Барсегяна. Йому накинули на голову мішок, зв"язали руки і ноги скотчем, після чого відвезли в район села Живописне під Сімферополем.

Після того, як машина зупинилася, керівника "КримМедіаХолдінга" вивели, і відвели убік ще метрів на 30. "Мені зв"язали остаточно руки і ноги скотчем, мішок на голові упакували і сказали: ось тепер він з тобою буде розмовляти. Після цього почали бити дуже жорстоко, били хвилин 20, завдаючи ударів переважно в голову. Так виходило, що я не знепритомнював, може, їх це ще більше дратувало. Був момент, коли вони припинили, подумавши, що я знепритомнів. Але я почав ворушитися, тоді вони повернулися і почали бити далі. Потім сіли в мою машину і поїхали", - розповів К.Барсегян. Через деякий час йому вдалося розірвати скотч і зняти мішок з голови. Але оскільки його очі заплили і затекли кров"ю, він нічого не бачив, і пішов на звук в тому напрямі, в якому поїхала машина, сподіваючись вийти до траси. Йому дивом вдалося вийти до житлового будинку, де він зміг викликати по телефону знайомих, після чого його доставили в лікарню.

За словами медиків, у К.Барсегяна перелом нижньої щелепи, перелом кісток черепа в районі очниці, струс мозку.

Потерпілий не знає, хто був замовником нападу на нього. Однак, зазначає він, зловмисники знали його ім"я, діяли чітко і злагоджено.

Міліція порушила кримінальні справи за фактом розбійного нападу і завдання тяжких тілесних пошкоджень, а також угону. Автомобіль журналіста "Mitsubishi Outlander" держномер АК 6427 ВВ перебуває у розшуку.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Криму жорстоко побили журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі