понеділок, 17 грудня 2007 20:48

У королеви Великобританії народився восьмий онук

У молодшого сина королеви Великобританії - графа Уесекського Едварда - і його дружини Софі в понеділок народилася друга дитина, повідомила прес-служба Букінгемського палацу.

Новонароджений хлопчик вагою близько 2 кілограмів 800 грамів з"явився на світ після 18.00 в державній лікарні в графстві Сарей. Батько був присутній при народженні сина.

Ім"я спадкоємцеві поки що не придумали, проте вже зараз відомо, що він буде восьмим в лінії престолонаслідування.

Дитина 43-річного Едварда і 42-річної Софі стала восьмим по рахунку онуком королеви Великобританії Єлизавети Другою і її чоловіка герцога Едінбурзького Филипа. До цього у них були три внуки і чотири внучки.

Народження внука стало хорошим подарунком від молодшого сина королівської чети до 60-леття сумісного життя Єлизавети і Филипа, яке святкувалося в кінці листопада.

Принц Едвард познайомився зі своєю майбутньою дружиною Софі Різ-джонс влітку 1993 року під час тенісного турніру. Вони одружилися в 1999 році у Віндзорі, а в 2003 році у них народилася дочка Луїза.

Зараз подружжя і їхня дочка живуть в маєтку Бегшот-парк в графстві Сарей, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У королеви Великобританії народився восьмий онук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі