пʼятниця, 15 травня 2009 17:51

У київському метро зробили "косметичний ремонт"

У київському метро зробили "косметичний ремонт"

У київському метрополітені закінчився весняний двомісячник з впорядкування, озеленення та покращення санітарного стану території та об"єктів метрополітену.

Як повідомляє прес-служба КП "Київський метрополітен", зокрема, були відремонтовані дренажні решітки, очищені від сміття ями для танення снігу, відновлені окремі ділянки схилів земляного полотна наземної ділянки ст.м. "Лісова" - ст.м. "Дарниця", очищені від бруду лавки на платформах, дахи станцій "Дніпро" та "Чернігівська", промиті та відремонтовані елементи арматури освітлення.

Також була прибрана прилегла до станцій територія, висаджені дерева, кущі та квіти.

Крім того, в рамках "косметичного ремонту" були замінені вестибюльні двері на ст. "Петрівка", скляні вітражі на станціях "Оболонь", "Дарниця" і "Лісова".

Нагадаємо, весняний двомісячник з впорядкування Києва "влетів в копієчку". Так, на ці потреби райдержадміністрації використовували 142 млн. 793,8 тис. грн., з них 40 млн. 965,4 тис. грн. бюджетних і 101 млн. 835,4 тис. грн. позабюджетних коштів.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «У київському метро зробили "косметичний ремонт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі