вівторок, 02 лютого 2010 12:35

У Києві 150 будинків залишилися без тепла і гарячої води

У Києві 150 будинків залишилися без тепла і гарячої води

Через пошкодження тепломережі в Києві від тепла і гарячої води відключено 154 споживачі в Оболонському районі: 99 житлових будинків, одна лікувальна установа, 13 дитячих садочків, 6 шкіл, 35 відомчих будівель.

Як повідомляє прес-служба АК "Київенерго" у вівторок, фахівці компанії ведуть цілодобові роботи по ліквідації пошкодження.

"Пошкодження виявлене 1 лютого о 16:00, роботи з його ліквідації ведуться цілодобово. Постраждалі вулиці: Богатирська, Зої Гайдай, Героїв Дніпра,пр. Героїв Сталінграду, пр. Оболонський, Озерна, маршала Тимошенко", - наголошується в повідомленні.

"Пошкодження на Оболоні можна віднести до розряду великих. Пошкоджена теплотраса великим діаметром - 1000 мм. До того ж дана ділянка трубопроводу прийнята в експлуатацію в 1979 році і вже давно відслужила свій термін. Ліквідовувати пошкодження без відключення споживачів, на жаль, неможливо. Проте, роботи з вчорашнього вечора не припиняються, і сьогодні до кінця дня постараємося повернути тепло і гарячу воду в будинки споживачів", - підкреслює прес-служба.

У повідомленні також наголошується, що "Київенерго" планує завершити ремонтні роботи до 19.00 вівторка.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Києві 150 будинків залишилися без тепла і гарячої води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі