понеділок, 12 травня 2008 20:34

У Дніпровському районі столиці маніяк спалює автомобілі

Доки міністр внутрішніх справ збирає до Києва інспекторів ДАІ з областей на другий посилений місячник, на столичних дорогах продовжують гинути люди.

На свято Перемоги на дорогах столиці сталися 7 ДТП. Восьмеро людей поранено. Двоє загинули.

Водію автомобіля "Шевроле" було 19 років. Він разом із трьома своїми однолітками їхав Московським проспектом у напрямку вулиці Олени Теліги.

Працівники ДАІ встановили, що причиною аварії стало перевищення швидкості і замала дистанція руху. Спершу "Шевроле" врізалося в тролейбус, потім у відбійник і зупинилося лише, наздогнавши автомобіль МАН, який робив розмітку дороги.

19-річний водій загинув на місці. Він не був пристебнутий паском. Та й подушки безпеки чомусь не спрацювали. Троє його товаришів отримали травми.

Через перевищення швидкості вихідними загинула ще одна людина. На проспекті Перемоги водій автомобіля ВАЗ не впорався з керування і врізався у стовп.

Внаслідок зіткнення пасажирка автівки загинула у кареті швидкої допомоги. Самого ж водія з чисельними травмами у тяжкому стані доправили до лікарні.

Цього ж вечора в аварії постраждало двоє дітей. На перехресті Нової кільцевої дороги й Вишгородської в ДТП потрапило три автомобілі.

Доки автомобілісти вбивають один одного на дорогах, у Дніпровському районі невідомий влаштував масовий підпал автівок. За одну ніч на вулицях Запорожця та Курнавського згоріло шість автомобілів.

Перше повідомлення про загорання надійшло пожежникам близько другої ночі. А всі наступні з інтервалом у годину. Подейкують, що це справа рук ледь не маніяка. Адже за останній місяць в цьому районі скоєно близько 20-ти підпалів машин.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпровському районі столиці маніяк спалює автомобілі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі