вівторок, 25 червня 2013 19:54

У Дніпропетровську пройде всесвітній Workout Fest-2013

29 червня, у Дніпропетровську відбудеться Міжнародний Фестиваль Здорового Способу Життя - WORKOUT FEST 2013! Цей фестиваль об'єднає учасників з багатьох країн світу: Сполучені Штати Америки, Великобританія, Австралія, Іспанія, Італія, Україна, Казахстан, Росія, Чехія, Білорусь.

В Україні вже 2 раз в такому вигляді (4 й раз в цілому) проходить унікальна подія. Активісти нового, молодіжного, незалежного спортивного руху "WORKOUT" проводять світової з'їзд усіх дворових (вуличних) спортсменів в Дніпропетровську. Головним організатором даної події став Денис Мінін, той самий, який розвинув цей рух в Україні.



WORKOUT FEST, збере в Україні представників 12 країн світу, які показують протягом дня захоплююче спортивне шоу у вигляді змагань всім бажаючим! Кожен гість може побачити і прийняти участь у виступах і змаганнях, на головній сцені "Workout", в зоні мішаних єдиноборств, в зоні "Parkour & Freerun", в зоні бодібілдингу, в зоні футбольного фрістайлу, в зоні скелелазіння (на пересувному мобільному скеледромі), в зоні сучасних танців і не тільки.

Протягом дня, працює штаб координаторів фестивалю і продовольчий сектор. (Відкриті намети з продажем води і виключно здорової їжі)

Захід буде проведено з 12:00 до 18:00 і буде закінчено святковим концертом.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську пройде всесвітній Workout Fest-2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі