понеділок, 25 січня 2021 07:15

Тиждень почнеться із погіршення погоди: синоптики оновили прогноз

Тиждень почнеться із погіршення погоди: синоптики оновили прогноз
На початку тижня погода в Україні погіршиться. Фото: pixabay.com

У понеділок, 25 січня, в Україні дощитиме та буде вітряно.

У західних областях похолоднішає - буде від 0 до +2 градусів, очікується дощ із мокрим снігом. Вітер – південно-західний, 7-12 м/с, повідомили в Укргідрометцентрі.

На півночі буде від +5° до +7°. У південній частині України від +8° до +10°. У східних областях температура повітря від +4° до +8°. Вітер – південно-західний, 7-12 м/с.

У центрі та Києві температура від +5° до +8°. Вітер – південно-західний, 7-12 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тішитимемося ранній весні – які будуть погода і врожаї

У вівторок, 26 січня, пройдуть невеликі дощі й мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця. У північних областях уночі буде 0°, удень – +2°. Вітер – південно-західний, 7-12 м/с.

У південній частині України вночі – від 0° до +2°, удень – від +6° до +8°. Вітер – південно-східний, 7-12 м/с. У західних областях дощі з мокрим снігом не припиняться ще добу. Вітер – південно-західний, 7-12 м/с. Температура змінюватиметься несуттєво – від 0° до +2°. У східних областях температура повітря вночі – від -1° до +2°, удень – від + 3° до +5°. Вітер – південно-західний, 7-12 м/с.

У центрі та Києві температура вночі – від -1° до +1°, удень – від +1° до +3°. Вітер – південно-західний, 7-12 м/с.

Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що з 26 січня українців знову чекає різке зниження температури - до 15-18 градусів нижче нуля вдень і 22-24 градусів морозу вночі - така погода протримається до кінця місяця.

Зараз ви читаєте новину «Тиждень почнеться із погіршення погоди: синоптики оновили прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі