пʼятниця, 07 березня 2008 13:05

Терорист розстріляв 8 студентів в релігійному училищі в Єрусалимі (ФОТО)

Арабський терорист влаштував стрілянину в Єрусалимі в релігійному училищі, в результаті якої загинуло вісім студентів, семеро були поранені.

Терориста застрелив офіцер армії, що живе по сусідству з училищем, який приїхав на шум безладної стрілянини. Злочинець встиг випустити 600 куль.


Ізраїльська поліція назвала ім"я людини, яка влаштувала стрілянину в єрусалимській релігійній школі, в результаті якої загинули вісім чоловік. Ним виявився палестинець Ал Абу Дейн, колишній шкільний водій.

Поліція заарештувала більше десяти родичів і знайомих палестинця. Батька двадцатип"ятирічного терориста відпустили після декількох годин після затримання. Від подальших коментарів правоохоронні органи відмовилися, повідомивши лише, що їм вдалося знайти автомобіль вбивці. Про результати обшуку машини поки не повідомляється.

Абу Дейн відкрив стрілянину в єрусалимській релігійній школі "Мірказ Харав" увечері 6 березня. Проникнувши в будівлю, злочинець дістав з сумки автомат і почав розстрілювати людей. Він вів стрілянину близько 10 хвилин, повідомляє AFP.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Терорист розстріляв 8 студентів в релігійному училищі в Єрусалимі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі