четвер, 02 червня 2016 14:15

Тернопільські випускники знялися у кривавому випускному альбомі
11

Випускний альбом у стилі жахів зробили школярі з Тернопільської школи №16. Учні 11-А класу сфотографувались в образах закривавлених вампірів, озброєних маніяків та їхніх жертв. Фотограф Роман Савка виклав частину фотографій Youtube-каналі. За кілька днів відео подивились понад 3 тисячі користувачів.

"Креативний альбом зробили за бажанням випускників, - розповідає фотограф Роман Савка. - Коли обговорювали варіанти зйомок, я жартома запропонував у стилі жахів. Випускникам ця ідея дуже сподобалась. Але я поставив умову: не фотографуватиму, доки не матиму стовідсоткової згоди всіх батьків і учнів на таку зйомку"

В класі навчалося 17 учнів, усі дружні. Згоду від колективу зібрали за кілька днів.

"Чимало підготовчої роботи взяв на себе. Домовився з салоном краси, аби зробили випускникам візаж. За це пообіцяв їм зробити рекламну зйомку. Костюми учні шукали самостійно у скринях своїх родичів та знайомих. О 6 ранку всіх зібрали на візаж, потім поїхали за Тернопіль, там облаштували знімальний майданчик. Батьки допомагали нам у фотозйомці. Сама зйомка тривала 6 годин"

Випускникам альбом обійшовся у 350 гривень. Це понад 60 сторінок фотографій.

"Він зроблений у трьох фотосесіях — альбом жахів, зимова фотосесія і літня фотосесія на воді. Там діти емоційні і веселі. Я завжди шукаю креатив", - сказав фотограф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловський на свій випускний пошив костюм за власним дизайном

Зараз ви читаєте новину «Тернопільські випускники знялися у кривавому випускному альбомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі