середа, 26 серпня 2009 13:27

Теракт у Кандагарі забрав життя 41 мирного мешканця

Теракт у Кандагарі забрав життя 41 мирного мешканця

У афганському місті Кандагар пізно ввечері 25 серпня відбувся теракт. Про це 26 серпня повідомляє ВВС News.

В результаті теракту загинула як мінімум 41 особа та було поранено більше 60 людей. Всі жертви теракту - цивільні особи. За деякими даними, серед загиблих є діти.

Вибух відбувся на вулиці в офісі японської фірми, яка планує побудувати дорогу через територію, контрольовану рухом Талібан. Також недалеко від місця вибуху знаходяться будівлі, в яких розташовуються служби ООН та афганської розвідки. Всього в результаті теракту було пошкоджено 40 будівель, зокрема магазини, пекарні, ресторани та житлові будинки.

Також 25 серпня на півдні Афганістану відбувся інший теракт. В результаті цього вибуху загинули чотири американських військовослужбовця.

Сплеск насильства пов"язаний з виборами президента Афганістану, що пройшли 20 серпня. Таліби прямо попереджали, що зустрінуть вибори терактами і нападами.

За попередніми даними, більшість афганців віддали свої голоси на виборах за діючого президента Хаміда Карзая. Остаточно підсумки голосування будуть підведені 27 серпня.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Теракт у Кандагарі забрав життя 41 мирного мешканця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі