субота, 19 березня 2022 07:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Таких утрат Росія не бачила і у Другу світову: ЗСУ за 23 дні "покришили" п'ятьох генералів РФ

Таких утрат Росія не бачила і у Другу світову: ЗСУ за 23 дні "покришили" п'ятьох генералів РФ
Українські воїни успішно нищать загарбників. ФОТО: Gazeta.ua

Із 24 лютого по 18 березня ЗСУ знищили п'ятьох російських генералів. За таких проміжок часу стільки вищого командування РФ не втрачала навіть у Другу світову війну.

Не дивлячись на це військові РФ продовжують висаджуватися у селі Чорнобаївка на Херсонщині, де їх регулярно ліквідовують українські сили. Росіяни або без зв'язку, або вважають себе безсмертними, заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телеканалу Рада.

"Вони вже вшосте висаджують десант на аеродромі у Чорнобаївці. І вшосте наші військові розносять їх вщент. Ми знищили там їхнього п'ятого генерала – Андрія Мордвічева. Це був керівник однієї з російських армій, яка відповідала за ситуацію на Донбасі", - сказав Денисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідували командира рашистів, який ґвалтував і вбивав жінок

Хай росіяни і далі висаджуються у Чорнобаївці, додав радник глави МВС.

"Ми їх там із радістю чекаємо. Це дуже правильне рішення Росії", - підкреслив Денисенко.

Ліквідованому Андрію Мордвічеву було 46 років. Високі військові посади у армії загарбника він почав обіймати з 2011-го – був командиром 4-ї танкової бригади, начальником Південно-Сахалінського гарнізону тощо.

Про успішну атаку на Чорнобаївку вчора повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Зараз ви читаєте новину «Таких утрат Росія не бачила і у Другу світову: ЗСУ за 23 дні "покришили" п'ятьох генералів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі