пʼятниця, 03 жовтня 2008 08:24

Синові Кільчицької подарували "Феррарі"

Синові Кільчицької подарували "Феррарі"
Заступник столичного мера Ірена Кільчицька після народження сина не перестає спілкуватися з пресою. Цього разу газеті "Нова" вона розкрила деякі подробиці, пов"язані з народженням сина, з відношенням до нього дочки Моніки. Дітки житимуть в окремих кімнатах, оскільки у них різний режим, - говорить щаслива мама. Одяг, ліжечко для маленького вона вибирала і купувала сама, а ось білу коляску для Марка подарували близькі друзі.

- Таких колясок лише вісім в світі, - признається Кільчицька. - Її розробили японські дизайнери в співпраці з педіатрами і ортопедами. А виготовили в майстерні концерну "Феррарі", - розповіла вона. Скільки коштує це диво техніки, невідомо.

Кільчицька як і раніше не розголошує таємниці батьківства її двох дітей, і з приводу заміжжя теж категорична як і раніше: "Заміж я виходити не збираюся, і дітей народжувала для себе. Краще я одна виховуватиму своїх дітей, чим няньчити ще якогось чоловіка. Кохання? Хай це буде кохання на відстані", - заявила Ірена Реонольдівна.

VIP

Зараз ви читаєте новину «Синові Кільчицької подарували "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі