вівторок, 26 січня 2010 16:53

Супутникове телебачення робить людей невидимими для прибульців

Супутникове телебачення робить людей невидимими для прибульців

Супутникове телебачення і цифрова революція роблять людство все більше невидимим для допитливих інопланетян з інших планетах, повідомляє The Telegraph.

Досі Земля була оточена оболонкою радіації, 50 світових років завширшки, що утворилася завдяки трансляціям аналогового телебачення, радіо і радарів. Сигнали цифрового телебачення сприйматимуться прибульцями як шум. Також, у порівнянні з аналоговими, вони значно слабші.

В той час як старі транслятори телевізійного сигналу можуть генерувати до одного мільйону ват, потужність супутникового сигналу - близько 20 ват. Окрім того, супутники спрямовують усі свої сигнали на Землю, тому вони майже не потрапляють в космос.

Використання кабелю ще більше унеможливило втечу сигналів до космосу. Якщо така тенденція продовжуватиметься, наш світ буде неможливо виявити.

На думку уфологів, якщо позаземні цивілізації існують, вони, скоріш за все, набагато більш розвинені, аніж наша. Аналогова ера їхнього телебачення, скоріш за все минула значно раніше, аніж людство почало шукати на небі ознаки розумного життя. Тому у нас дуже мало шансів, ці позаземні цивілізації виявити.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Супутникове телебачення робить людей невидимими для прибульців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі