неділя, 01 квітня 2018 23:21

Сутички в Маріуполі: у поліції розповіли подробиці

Сутички в Маріуполі: у поліції розповіли подробиці
У Маріуполі сталася бійка між уболівальниками "Динамо" і поліцейськими. Фото: ГУ НП в Донецькій області

У Маріуполі в результаті інциденту, що стався на стадіоні під час гри "Маріуполь" - "Динамо", тілесні ушкодження отримали 9 правоохоронців, затриманих немає.

Конфлікт стався за межами стадіону в середині другого тайму. Про це повідомили в ГУ Нацполіціі в Донецькій області.

"Фанати на трибунах запалили димові шашки і застосували петарди. Поліцейські вивели порушників за межі стадіону, однак товариші встали на їх захист, вибігли зі стадіону і почали жбурляти в сторону правоохоронців і службовий автотранспорт камені", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" поїхало в Маріуполь резервним складом

В результаті інциденту тілесні ушкодження отримали 7 співробітників роти особливого призначення ГУ НП в Запорізькій області, які несли службу в якості приданих сил, працівник управління патрульної поліції Маріуполя і слідчий Центрального відділу поліції. Також пошкоджено 2 службових авто.

"На даний час цивільні особи за медичною допомогою не зверталися, проте є інформація, що є постраждалі серед журналістів", - зазначили поліцейські.

За фактом розпочато кримінальні провадження у ч.1 ст.342 "Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві" та ч.2 ст.345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" УК.

У Маріуполі під час матчу між місцевою командою і київським клубом "Динамо" виникла бійка між уболівальниками та правоохоронцями. Повідомлялося, що один з вболівальників постраждав. Ще кілька були затримані, проте поліція обіцяє відпустити їх, як тільки будуть встановлені всі обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Сутички в Маріуполі: у поліції розповіли подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі