середа, 06 червня 2007 13:28

Студент Інституту міжнародних відносин убив міліціонера і свою подругу

У ніч на вівторок померла Анастасія Броннікова, 1982 р.н., - пасажирка BMW M6 Cabrio, який у ніч з 29 на 30 травня у Києві врізався на швидкості до припаркованих "Жигулів". Про це повідомили джерела у правоохоронних органах.

В результаті ДТП на місці загинув водій "Жигулів" - службовець внутрішніх військ МВС України Володимир Куліковській, пасажирку BMW - Анастасію Броннікову у важкому стані госпіталізували. У Броннікової були зафіксовані закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітки, перелом ребер, численні забої.

За кермом BMW M6 Cabrio знаходився Сергій Каліновській, студент Інституту міжнародних відносин. Сергій Калиновський є сином бізнесмена Зиновія Калиновського, близького до Дмитра Фірташу і "Нафтогазу України". Разом з братом Олександром Сергій два роки тому (у травні 2005-го) фігурував у кримінальній справі про побиття у торговому центрі "Мандарин-Плаза" у Києві співробітника ДАІ.

За даними джерел, BMW M6 Cabrio, держномер АА 6777 СК зареєстрований на якогось Андрія Володимировича Воронкова. Швидкість зіткнення між BMW і ВАЗАМИ 2110 складала, за оцінками правоохоронців, 160-180 км/ч. Удар при зіткненні був такої сили, що BMW перекинувся вгору колесами, як припускають правоохоронці, швидше за все, перелетівши через "Жигулі".

Відразу після зіткнення водій BMW Сергій Калиновський силами охорони, яка рухалася за BMW на автомобілі Mercedes-benz G 500, був евакуйований у "Біофармтех" - приватну багатопрофільну клініку, розташовану на території інституту Шалімова. У Калиновського - струс мозку і закрита травма грудної клітки.

Водій автомобіля "Жигулі" - прапорщик Володимир Куліковській помер на місці у результаті  перелому хребта і розриву тіла спинного мозку. Ця травма є типовою при наїздах і ударах ззаду, передає "Газета по-киевски".

Зараз ви читаєте новину «Студент Інституту міжнародних відносин убив міліціонера і свою подругу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі