четвер, 03 грудня 2015 01:58

Стрілянина в Каліфорнії: офіційно 14 жертв, нападників шукають з гвинтокрилів
8

Фото: foxnews.com

Всі сили каліфорнійської поліції кинуті на розшук трьох підозрюваних, які відкрили стрілянину у каліфорнійському місті Сан-Бернардіно.

Підозрювані добре озброєні і, можливо, в бронежилетах. На пошуки їх підняті в повітря літаки і гвинтокрили, повідомляє ABC News.

Жертвами кривавої стрілянини стали 14 людей, ще стільки ж отримали серйозні поранення. Про це заявив начальник поліції Джерод Баргуан під час прес-конференції, передає New York Post.

При цьому він не виключив, що кількість постраждалих може змінитися.

За його словами, троє нападників у військовій формі все ще знаходяться на волі.

"Ці люди прийшли підготовленими. Вони були озброєні довгоствольною зброєю, а не пістолетами", - сказав Баргуан.

За його словами, поліції поки не відомі особистості та мотиви нападників.

Як пише Fox News, нападники відкрили стрілянину в конференц-залі одного з місцевих центрів, де соціальні працівники проводили банкет,

Зазначається, що напад було зосереджено в одній частині будівлі, де і були розстріляні більшість жертв, в той час як сотні інших людей не постраждали, повідомляє ABC News.

Нагадаємо, в каліфорнійському місті Сан-Бернардіно невідомі відкрили стрілянину в центрі для людей з обмеженими можливостями. За попередніми даними загинули 20 осіб. Поліція шукає від одного до трьох підозрюваних. Вони досі не затримані. Очевидці кажуть, що в руках нападників були довгі рушниці або обрізи. Вони не можуть точно визначити вид зброї, відзначаючи, що точно був не пістолет.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина в Каліфорнії: офіційно 14 жертв, нападників шукають з гвинтокрилів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі