четвер, 01 липня 2010 17:57

Сторож-курець спалив 200 тюків соломи (ФОТО)
5

Уночі, 30 червня, через цигарку згоріло двісті тюків соломи на приватному аграрному підприємстві "Відродження" села Криве Підволочиського району Тернопільщини.

Про це Gazeta.ua повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС України в Тернопільській області.

Виявив пожежу сторож. Близько другої години він побачив дим, а потім і вогонь. Кинувся кликати на допомогу.

"Аби викликати пожежників, чоловіку довелося будити мешканців села. Бо підприємство телефонним зв"язком не забезпечене, - йдеться у повідомленні. – Згодом сторож зізнався, що пожежа — на його совісті. Незадовго до події він ішов дорогою уздовж скирти з цигаркою, яку, викуривши, кинув на узбіччя".

За підрахунками керівництва підприємства, вогонь знищив більш як 2 сотні тюків соломи вартістю по 50 гривень за кожен.


Пожежу ліквідував черговий караул міста Скалат Підволочиського районного відділу МНС.

Підрозділ врятував від вогню більшу частину соломи та розташовану поруч будівлю корівника — всього матеріальних цінностей на суму 30 тис. грн.

Як розповіли Gazeta.ua у Підволочиському райвідділі МНС, на виклик виїхала одна машина пожежників.

"Пожежу гасили двоє пожежників близько двох годин. Вітру не було. Але ситуацію ускладнювало те, що солома лежала на великій площі – 25 на 10 метрів. Тому треба було стільки часу, - сказав інспектор, який відмовився називатися. - Узагалі цей випадок належить до характерних загорань. Найчастіше пожежі спричиняють блискавки, недопалки і розкладання вогню для спалювання сміття".

Зараз ви читаєте новину «Сторож-курець спалив 200 тюків соломи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі