понеділок, 08 квітня 2024 09:10

Сонячне затемнення: на ці три знаки чекають неймовірні зміни на краще

Сонячне затемнення: на ці три знаки чекають неймовірні зміни на краще
Сонячне затемнення буде непомітне в Україні. Його побачать люди в Ірландії, Великій Британії, Мексиці, Канаді та США. Фото: pixabay.com

8 квітня відбудеться сонячне затемнення. Це особливий день. Краще скасувати важливі переговори. Домовленості будуть порушені.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це час самозаглиблення і пізнання себе, - говорить астрологиня. – Нарешті зрозумієте, чого хочете. Почнете цінувати власні зусилля і задумаєтеся, як заробляти більше грошей, але мати час на особисте життя. Не відштовхуйте ідей, які прийдуть у вашу голову. Перед вами відкриються неймовірні можливості. Прислухайтеся до власної інтуїції, озирніться навколо. Маєте шанс вигідно покращити матеріальне становище. На Левів, Овнів і Терезів чекають неймовірні зміни на краще".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не варто приймати доленосних рішень. Зараз ви керуватиметеся забобонами і страхами. Краще перенести переговори. Спостерігайте за тим, що не вдається. Робіть висновки, де схибили.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вашій великодушності і щедрості дивуватимуться. Ви братимете на себе обов'язки колег і легко реалізовуватимете власні плани. Грошей буде небагато. Але зароблене ви вдало вкладете і використаєте.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Слідкуйте за словами. Утримуйтеся від обіцянок і позик. Не варто відкривати нові підприємств і починати будівництво. Фундамент підмиватимуть підземні води, дім швидко руйнуватиметься.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зарано втілювати у життя наполеонівські плани. Спостерігайте і думайте. Марно намагаєтеся всидіти на кількох стільцях. Доведеться зробити вибір.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Досягнете підвищення у кар'єрі, помиритеся з опонентами. На реалізацію задумів грошей вистачатиме. Щоб налагодити розмову з дітьми, підтримайте їхню ініціативу. Купіть річ, про яку вони давно мріють. Це спонукатиме їх більш охоче братися за навчання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Важко буде уникнути зустрічі з людьми, які вам неприємні. Доля вас зводитиме з ними невипадково. Маєте шанс багато чого з'ясувати. Не бійтеся визнавати власні помилки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть непристойно багатими - фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Обіцяні преміальні не надійдуть. Задумаєтеся над зміною роботи. Розсилати резюме краще у четвер. Співбесіди пройдуть вдало.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Розпочнеться нова щаслива смуга у житті. Кохану половинку зустрінете у соцмережах. Не варто зав'язувати стосунки у першій половині тижня.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Виходьте за межі повсякденних турбот. Не очікуйте ініціативи від близьких. Починайте втілювати у життя свої ідеї, не зважаючи на страх. Ризик буде виправданий. Більші заробітки надійдуть через тиждень.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Зараз не час хвалитися своїми досягненнями чи критикувати інших. У фінансових питаннях щаститиме. Залишайтеся далекоглядними. Підписання договорів перенесіть на наступний тиждень. Не наражайте на небезпеку власний бізнес.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

У магазин ідіть увечері. Траплятимуться речі, які давно шукали. Ціни виявляться привабливими. Доведеться підкорятися обставинам. Будьте терплячими. Повернуть гроші, які вам заборгували. Добре заробити вдасться у другій половині тижня.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Позбудьтеся мотлоху, який захаращує квартиру. Не варто довго спати. Час боротися зі шкідливими звичками. Рухайтеся на зустріч до своєї мрії. Вдалий результат принесе дієта.

Велике сонячне затемнення розпочнеться о 18:42 за київським часом і закінчиться о 23:52. Астрологиня розповіла, кому цей тиждень підкине грошенят і спокусливих пропозицій.

Зараз ви читаєте новину «Сонячне затемнення: на ці три знаки чекають неймовірні зміни на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі