четвер, 27 червня 2019 10:10

Сонячне затемнення 2019-го: що треба знати і чого остерігатися

Сонячне затемнення 2019-го: що треба знати і чого остерігатися
З 2 липня починається сезон затемнень. Фото: tsn.ua

2 липня відбудеться Сонячне затемнення. Це несприятливий період для прийняття серйозних рішень. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У липні на нас чекають одразу 2 затемнення: місячне і сонячне. 1 і 2 липня – дні Гекати. Місяця не буде видно на небі, - каже астролог. - Люди проявлятимуть не найкращі свої риси. У багатьох проявляютимуться тваринні інстинкти. Стережіться люті та ненависті".

Із 2 липня починається сезон затемнень.

"Так називають період між сонячним і місячним затемненнями. Останнє матимемо 16-17 липня, - пояснює астролог. - Цей період несприятливий для серйозних починань. Але вдалий для того, аби завершити те, що хочете забути. Боріться зі шкідливими звичками, зайвою вагою та лінню. Те саме стосується стосунків. Прощайтеся з тими, хто завдав багато болю. Годі терпіти", - говорить астролог.

За її словами, робота йтиме мляво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже по всій Україні оголосили штормове попередження

"Хочете прожити цей тиждень без втрат і збитків, - краще піти у відпустку. Важливі справи відкладіть до 6 липня. Організм ослаблений. Легко чіплятимуться віруси. Іммунітет не справлятиметься з ними. Багатьом доведеться вживати антибіотики. Не йдіть на спортивні рекорди. Перемога дістанеться конкурентам", - говорить Максимова.

Обставини тиснутимуть щодня. Не буде можливості самостійно приймати рішення.

"За вас вирішуватимуть інші. Це дратуватиме. Не нервуйтеся. Краще вигідно цим скористайтеся. Досягти успіху завадить гординя. Під час сезону затемнень не варто зачинати дитину. Вона матиме важку долю", - каже астролог.

Перше в історії відео сонячного затемнення, яке було знято 1900-го, потрапило в мережу.

Зараз ви читаєте новину «Сонячне затемнення 2019-го: що треба знати і чого остерігатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі