четвер, 02 квітня 2015 01:39

Чутки про близький наступ бойовиків у Горлівці та Луганську поширюють провокатори - Федичев

Чутки про близький наступ бойовиків у Горлівці та Луганську поширюють провокатори - Федичев
www.youtube.com

Провокатори-пропагандисти в містах Горлівці та Луганську поширюють чутки про "близький повномасштабний наступ" бойовиків "ДНР" і "ЛНР".

Про це повідомив у своєму зверненні до жителів Донбасу заступник командувача антитерористичною операцією полковник Валентин Федичев, передає прес-служба Донецької облдержадміністрації.

"З метою інформаційно-психологічного тиску на сили АТО (безперспективне заняття!), а також на населення, спеціальними провокаторами-пропагандистами в містах Горлівці та Луганську поширюються чутки про "близький повномасштабний наступ" бойовиків "ДНР" і "ЛНР", - повідомив Федичев.

Також він додав, що в місті Красний Луч бойовики насильно виселяють місцевих жителів, залишаючи тільки старих, з якими "багато клопоту, і в кого є льохи і підвали для укриття".

За словами Федичева, "бойовики не вгамовуються, вони бояться миру і бояться своєї майбутньої відповідальності за військові злочини, тож, з наполегливістю приречених, продовжують готуватися до "переможного наступу".

Зараз ви читаєте новину «Чутки про близький наступ бойовиків у Горлівці та Луганську поширюють провокатори - Федичев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі