пʼятниця, 03 серпня 2007 09:46

Школярок, які заблукали у тайзі, знайшли

Дві дівчинки з Підмосков"я, які заблукали в уральській тайзі, було знайдено у ході пошукової операції. Вони живі і незабаром будуть доставлені вертольотом на базу рятувального загону.

Зниклих дітей виявив в районі річки Мала Потьма піший рятувальний загін з Карпінська. Протягом усього тижня, поки тривала пошуково-рятувальна операція, жителі не тільки Свердловської області, а  й всієї країни чекали, чим закінчиться пошук.

За інформацією представника ГУВС, знайдені дівчатка живі, а стан їх здоров"я буде встановлений після огляду медиків. Дівчатка можуть самі пересуватися.

Дітей разом з рятувальниками доставлять у місце дислокації рятувального загону вертольотом, оскільки від району виявлення дівчаток до бази доба ходьби.

Проте мобільний зв"язок з рятувальниками поки встановити неможливо, оскільки місце це труднодоступне. "Скупі дані про виявлення зниклих ми отримали по супутниковому телефону. У зв"язку з цим докладнішу інформацію надати не можемо", - уточнив Горєлих.

Маша Сорокіна 1990 р.н. і Маша Тарнопольська 1995 р.н. приїхали на Північний Урал у складі гуртка "Юний біолог" Московського зоопарку. 26 липня діти пропали у районі заповідника "Денежкин Камень", повідомляють Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Школярок, які заблукали у тайзі, знайшли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі