вівторок, 12 січня 2021 15:39

Скільки втратили ресторани за перші дні локдауну

Скільки втратили ресторани за перші дні локдауну
30% закладів змогли підвищити обіг. Фото: pinterest.com

З 8 до 10 січня, за перші 3 дні локдауну, виручка закладів громадського харчування впала на 25%.

Найбільше від карантину постраждали бари та ресторани, опублікував результати дослідження Poster.

Для порівняння обігу взяли період з 8 до 10 січня 2021 року та 10-12 січня 2020-го. У вибірку потрапили понад 2 тис. закладів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилко їздив у Москву

Тобто порівняно з 2020 роком заклади втратили 25% виручки. А от ресторани та бари втратили 58% та 51% відповідно, кав'ярні - 12%.

Суші-бари змогли навпаки збільшити свій прибуток на 25%, а 30% закладів, що взяли участь у дослідженні, змогли підвищити обіг.

Тіна Кароль у карантин заробляє на рекламі та продажі власних товарів. Зірка також є обличчям українського ювелірного бренду "Укрзолото".

Зараз ви читаєте новину «Скільки втратили ресторани за перші дні локдауну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі