вівторок, 29 грудня 2020 17:00

Скільки українців отримали роботу у 2020 році

Скільки українців отримали роботу у 2020 році
Допомога безробіттю загалом склала 15,8 млрд грн. Фото: pixabay.com

З початку 2020 року через центр зайнятості отримали роботу понад 600 тис. осіб.

Допомога безробіттю загалом склала 15,8 млрд грн, повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

"Важливим викликом для нас було збереження робочих місць, і нам вдалося зберегти стабільну ситуацію на ринку праці. Загалом, за трьома напрямами – збереження робочих місць, працевлаштування та допомога по частковому безробіттю, охопила близько 1,5 млн людей в Україні", - сказав він.

За його словами, робочі місця вдалося зберегти близько для 400 тис. людей.

"Одним із факторів стабілізації на ринку праці стало надання допомоги по частковому безробіттю, коли підприємства закривалися і змушені були відправляти працівників у вимушений простій. Таким чином, підприємці змогли зберегти робочі місця, що стало важливим фактором відновлення роботи після завершення карантинних обмежень", - зазначив міністр.

Водіїв нерозмитнених авто у святкові дні не будуть штрафувати. Однак правоохоронці іноді зупиняють власників автомобілів на єврономерах.

Зараз ви читаєте новину «Скільки українців отримали роботу у 2020 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі