субота, 21 листопада 2020 02:30

"Ситуація критична". В ОП не виключають повний локдаун

"Ситуація критична". В ОП не виключають повний локдаун
Кабмін ухвалив рішення про введення карантину вихідного дня. Фото: Чернівецький промін

Україна може повернутися до локдауну, якщо українці не будуть дотримуватися карантину вихідного дня.

"Зараз ситуація справді критична. Ми повертаємося до того, звідки починали. Якщо ми не будемо дотримуватися карантину вихідного дня і усіх правил, ми дійсно можемо дійти до локдауну", — сказав заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі одного з телеканалів.

Він стверджує, що карантин вихідного дня - це шанс не запроваджувати локдаун в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озвучили орієнтовні дати повного локдауну

"Ми хочемо припинити зростання кількості захворювань щодня, стабілізувати ситуацію, якщо вдасться, то знизити кількість захворювань. Поки ми стабілізуємо ситуацію - триває карантин вихідного дня", - пояснив Тимошенко.

11 листопада Кабмін ухвалив рішення про введення в країні з 14 по 30 листопада карантину вихідного дня. Він діятиме з 00:00 суботи до 00:00 понеділка.
Зокрема, у вихідні дні з обмеженнями, передбаченими в будні дні. Додатково заборонено роботу кав'ярень і ресторанів (за винятком послуги "з собою"), робота ТРЦ, інших розважальних закладів, фітнес-центрів тощо.

Дозволено працювати продуктовим магазинам, аптекам, ветаптекам, поштовим відділенням, медустановам, АЗС. Ц

Зараз ви читаєте новину «"Ситуація критична". В ОП не виключають повний локдаун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі