четвер, 25 квітня 2024 06:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Синоптики засмутили прогнозом на четвер

Синоптики засмутили прогнозом на четвер
Вітер південно-східний, у західних областях північно-західний, сягатиме швидкості 5-10 м/с. Фото: pixabay.com

25 квітня у низці областей України пройдуть дощі, буде хмарно з проясненнями.

В усіх регіонах, окрім східних, вранці місцями туман, повідомляє Укргідрометцентр. Вітер південно-східний, у західних областях північно-західний, сягатиме швидкості 5-10 м/с.

У четвер вночі на північному сході, Прикарпатті та Закарпатті були дощі. Вдень у західних, Житомирській, Вінницькій областях пройдуть помірні опади. У Київській області очікуються невеликі дощі, подекуди грози. На решті території без опадів.

Температура повітря вдень переважно очікується в межах +17...22°С. На сході та південному сході країни температура підніметься до +22...27°С. А в західних областях очікується +9...14°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України заливатимуть дощі: прогноз на завтра

На Київщині хмарно з проясненнями. Очікується невеликий дощ, подекуди пройдуть грози. Уранці буде туман. Вітер південно-східний зі швидкістю до 5-10 м/с.

Температура в Київській області становитиме +17...22°С. У Києві стовпчики термометрів покажуть +18...20°С.

До кінця весни в Україні не очікується аномальної 30-градусної спеки.

Водночас температура все ж підвищуватиметься до +25℃, розказала завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України Віра Балабух.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики засмутили прогнозом на четвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі