субота, 11 червня 2022 12:29

Спецтема: Війна Росії проти України

СБУ знешкодила російську агентуру, яка планувала коригувати ракетні обстріли Дніпра

СБУ знешкодила російську агентуру, яка планувала коригувати ракетні обстріли Дніпра
СБУ затримала російських агентів. Фото: ukrayina.pl

У Дніпрі затримали російського агента, який збирав інформацію щодо розташування об'єктів мобільного зв'язку та українських військових підрозділів.

Його "зв'язковим" в Росії був один із прокремлівських блогерів, у якого понад 300 тис. підписників, повідомляє пресслужба СБУ в Telegram.

Агент звертався до нього за сприянням у призначені на "посаду" в окупаційній адміністрації у разі захоплення регіону.

Правоохоронцям на Донеччині вдалося затримати іншого зрадника. Він передавав ворогу інформацію щодо позицій Збройних сил України та об'єктів критичної інфраструктури на території Краматорського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин подався в "Одноклассники" виправдовувати звірства РФ

У Житомирській області знешкодили групу ворожих інтернет-агентів, до якої входив громадянин РФ. Зловмисники поширювали через соцмережі пропагандистські публікації на підтримку російської агресії проти України.

Також на території регіону викрили російських агітаторів, які публічно закликали місцевих жителів підтримати окупантів і виправдовували їхні злочини.

Служба безпеки України затримала групу кримінальних авторитетів на Чернігівщині. Вони готувалися допомогти ворогу у разі повторного вторгнення.

Зараз ви читаєте новину «СБУ знешкодила російську агентуру, яка планувала коригувати ракетні обстріли Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі