середа, 04 березня 2015 16:03

Савченко оглянуть лікарі особисто від Меркель

Савченко оглянуть лікарі особисто від Меркель

Сьогодні Надію Савченко відвідають німецькі лікарі особисто від Ангели Меркель.

Про це в прямому ефірі "ТВі" з Мирославою Барчук повідомила сестра "кремлівської полонянки" Віра.

За словами Віри, перший гучний візит німецьких ескулапів ні до чого не призвів. Вони зробили УЗІ, але ніхто не бачив їх висновків. Окрім розголосу в російській пресі про погіршення стану сестри, більше нічого не відомо.

"Зараз до Надії збираються лікарі, запропоновані самою Ангелою Меркель, – друга спроба. Але сьогодні ж планується і судове засідання. Як поєднати ці дві події – невідомо.

Коли ми бачились востаннє, навіть не змогли як слід поговорити. Я не кажу про скляні перегородки та прослуховування. Кожен раз, коли ми переходили на українську мову, зв'язок у тюремній слухавці відключався", – наголошує Віра.

Нагадаємо, сьогодні 82-й день голодування української льотчиці Надії Савченко на знак протесту проти її незаконного утримування у московському СІЗО, а також російського вторгнення в Україну. Сестра Надії вважає, що наразі це найсильніша зброя проти Путіна. Вона страшна та важка, але єдина.

Зараз ви читаєте новину «Савченко оглянуть лікарі особисто від Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі