субота, 30 грудня 2017 05:08

САП зіпсувала Розенблату новорічні свята

САП зіпсувала Розенблату новорічні свята
Розенблата не відпустили до Німеччини.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відмовила депутату ВР Бориславу Розенблату у виїзді на новорічні свята в Німеччину.

Про це з посиланням на джерело в САП повідомляють "Українські Новини".

Розенблат звернувся до САП для отримання дозволу, але отримав відмову.

Розенблата звинувачують у тому, що він отримав 200 тисяч доларів за вплив на рішення чиновників Держслужби геології і надр та місцевої влади про надання ТОВ "Укртехдобич" спецдозволів на користування надрами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Авакова-молодшого зняли електронний браслет - ЗМІ

Антикорупційні органи заявили, що Борислав Розенблат і депутат від "Народного фронту" Максим Поляков вимагали хабар від компанії-нерезидента за сприяння у видобутку бурштину в Україні.

19 липня правоохоронці вдягли електронний браслет стеження на Борислава Розенблата. Родина внесла за нього заставу у 7 мільйонів гривень.

19 жовтня детективи НАБУ зняли Розенблата з літака, на якому він чкурнув із лікарні. Наступного дня Солом'янський райсуд знову зобов'язав його носити електронний браслет – принаймні до 18 грудня.

Крім того, НАБУ відкрило нове кримінальне провадження, підозрюючи Розенблата в отриманні дипломатичного паспорта на основі підроблених офіційних документів.

14 грудня суд частково ухвалив клопотання захисту про зміну запобіжного заходу, дозволивши Розенблату вільно пересуватися Україною.

Зараз ви читаєте новину «САП зіпсувала Розенблату новорічні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі