пʼятниця, 03 вересня 2010 18:05

Самогубець вистрибнув з вікна хмарочоса і врятувався завдяки автівці

Самогубець вистрибнув з вікна хмарочоса і врятувався завдяки автівці

Мешканець Нью-Йорка вижив після того, як, вирішивши звести рахунки з життям, стрибнув з даху 40-поверхового будинку й приземлився на припаркований автомобіль.

Як розповіли в поліції, 22-річний Томас Магілл 2 вересня стрибнув з висотки, розташованої на Уест Енд-авеню.

Молодий чоловік збирався вчинити самогубство, про що він повідомив напередодні суїциду на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я ненавиджу своє життя", - написав він.

Але, пролетівши 122 метра зі швидкістю близько 200 км/год, Магілл приземлився на припаркований на дорозі легковий автомобіль Dodge Charger.

Зім"явши дах і пробивши заднє скло, він влетів у салон, завдяки чому і залишився живий, повідомляє Gothamist, з посиланням на нью-йоркські газети.

Після приземлення Магілл залишався у свідомості, розповіли очевидці.

Перебуваючи в машині, він кричав: "Моя нога! Моя нога!".

"Щасливого самовбивцю" з переломами ніг та іншими травмами у важкому стані госпіталізували.

Нагадаємо, раніше 35-річний мешканець Гонконгу викинувся з вікна 27 поверху висотної будівлі. Проте залишився живий, приземлившись на рятувальну подушку, яку заздалегідь приготовали рятувальниками.

А в Харкові під час допиту з вікна 5-го поверху міського управління УМВС випав чоловік. Під час падіння чоловік зачепив вивіску "Міліція". Деякий час буква "М" в написі була відсутня. З важкими травмами чоловіка доправили до лікарні.

Newsru. com

Зараз ви читаєте новину «Самогубець вистрибнув з вікна хмарочоса і врятувався завдяки автівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі