четвер, 01 серпня 2019 19:19

Рушники та вишиванки по 4 тис. грн за штуку: Укрзалізниця потрапила в скандал

"Укрзалізниця" вирішила закупити рушники по 3,6 тис. грн за штуку та вишиванки по 4,1 тис. грн.

Як зазначається, компанія отримала дві заявки на оголошену закупівлю 200 вишиванок та 200 лляних рушників. Продавцеві, який пропонував товар за ціною втричі нижчою, відмовили через "брак досвіду" заявника у питанні виконання державних контрактів. Про це повідомляє видання "Залізниця без корупції".

 

Так "Укрзалізниця" погодилася закупити вишиванки за вартістю 4,1 тис. грн за штуку, а рушники - по 3,6 тис. грн. Водночас на популярному інтернет-сайті вишивки найдорожчий рушник ручної роботи коштує 1,2 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця жаліється на податки у мільярди гривень

 

Видання зазначає, що фірма, яка повинна поставити "Укрзалізниці" товари зареєстрована в Києві за адресою вулиця Сортувальна, 2, і саме за цією адресою знаходиться житлова багатоповерхівка. У минулому році ця ж компанія отримала від держави на схожих закупівлях близько 100 млн гривень.

В Укрзалізниці виявили розкрадання коштів на 7 млн грн. Під час внутрішнього аудиту на Укрзалізниці стало відомо про привласнення грошей колишнім керівником центру управління промисловістю.

Зараз ви читаєте новину «Рушники та вишиванки по 4 тис. грн за штуку: Укрзалізниця потрапила в скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі