четвер, 04 жовтня 2018 14:43

Розкажуть, як можна змінити свій життєвий сценарій

Розкажуть, як можна змінити свій життєвий сценарій
26 жовтня почнеться захід "Філософія "Улюблені граблі"" Фото: facebook.com/events/712483759096342

26 жовтня почнеться захід "Філософія "Улюблені граблі" .

Подія нового формату з'єднує сфери творчості, психології та бізнесу для того, щоб наочно показати, що таке внутрішні заборони і що існує можливість їх позбутися. Програма виставки розрахована на 3 дні.

Гості зможуть побачити свої граблі, тобто заборони. Дізнатися про те, як дати собі дозвіл перестати на них наступати. Почути історії жінок, яким вдалося змінити своє мислення. Відвідати рок-концерт за участі гуртів Parallels Never Touch та AGHIAZMA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці живуть краще, ніж подає статистика - посол Канади

"Життєвий сценарій реально змінити, якщо усвідомити, які з отриманих у дитинстві та прийнятих до виконання моделей поведінки працюють, а які не відповідають реальності. Змінивши свою стратегію, можна назавжди залишити "улюблені граблі" осторонь. Перевтілити свій життєвий сценарій, який реалізується у всіх сферах життя.
Розповісти в доступній формі про те, що таке життєвий сценарій, із яких елементів він складається, як можна змінити неефективні шаблони і стратегії, - у цьому полягає головна мета заходу", - каже організатор проекту, психолог Марія Фабричева.

Захід буде проходити з 26 по 28 жовтня в київському арт-клубі "Теплий Ламповий". Квитки можна придбати за посиланням. 30% від фінансових зборів передаються до Київського міського центру роботи з жінками, які потрапили у складні життєві ситуації.

Українці живуть із відчуттям прихованої загрози, що може неочікувано зіпсувати їм життя. Про це Gazeta.ua розповіла психотерапевт Марія Фабричева.

Зараз ви читаєте новину «Розкажуть, як можна змінити свій життєвий сценарій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі