пʼятниця, 12 січня 2018 11:07

Росіяни попереджали про Майдан - скандальна поетеса про події в Україні

  Євгенія Більченко - поетеса і викладач педагогічного університету. Фото: Пиши-Читай
Євгенія Більченко - поетеса і викладач педагогічного університету. Фото: Пиши-Читай

Українська поетеса і перекладач Євгенія Більченко, яка розкаялася за участь у Євромайдані, є викладачем кафедри культурології Національного педагогічного університету ім. Драгоманова у Києві.

Інформація вказана на її сторінці в Facebook, пише obozrevatel.com.

Більченко занесена в базу центру "Миротворець" за свої антиукраїнські вчинки і висловлювання. Поетеса регулярно їздить виступати на творчі вечори в Росію, а також висловлюється про свою любов до Росії.

6 січня Євгенія опублікувала у себе на сторінці "Вконтакте" пост під назвою "Кольорова революція. Крок за кроком".

"Невідомо, яка з країн встромить мені ніж у серце. Україну врятує тільки диво, а Росію я хочу попередити, бо я її, божевільну, метафізично і фізично люблю. І це останнє, що я можу зробити для її жителів як російський поет. Бо поки там "ліберали" волають про "Мордор", відбувається щось, набагато менш звичне для умів. Мене росіяни попереджали про Майдан, я не прийняла це з дурості і впертості", - писала поетеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львівській опері розгорівся скандал: один з танцюристів підтримує бойовиків

Сайт "Миротворець" поповнив розділ "Чистилище" групою російських музикантів-бардів. Їм приписують свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований росією Крим та участь у пропагандистських заходах Росії. Йдеться про фестиваль авторської пісні "Зустріч з юністю", який проходив 2016 року в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни попереджали про Майдан - скандальна поетеса про події в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі