вівторок, 11 вересня 2007 15:06

Росія більше боїться Естонію, ніж Естонія Росію

 Росіяни бояться Естонію більше, ніж естонці Росію. Подібні дослідження, проведені Левада-центром, показали, що росіяни вважають Естонію однією з найбільш не дружніх країн: у травні так вважали 60% опитаних.

Як відзначає видання, ці дослідження були представлені учасникам круглого столу "Шлях до Європи", організованому фондом "Ліберальна Росія" і Карнегі-центром.

Російські експерти, що брали участь в круглому столі, були здивовані запропонованими Яною Ванамельдер результатами опитування про найбільші страхи жителів Естонії: тільки 10% учасників опитування бояться "нападу великої держави" (читай - Росії), і цей страх займає лише п"яту позицію в рейтингу страхів.

За словами провідного наукового співробітника московського Карнегі-центру Лідії Шевцової, це приголомшливо: "Естонія Росію не боїться, а ми її боїмося", повідомляє Delfi з посиланням на Eesti Paevaleht.
Зараз ви читаєте новину «Росія більше боїться Естонію, ніж Естонія Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі