середа, 01 червня 2022 07:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти перегруповуються на Слов'янському напрямку

Російські окупанти перегруповуються на Слов'янському напрямку
На Харківщині, унаслідок втрат, ворог у районі Довгенького відвів окремі підрозділи на відновлення до міста Ізюм. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Слов'янському напрямку російські окупанти здійснили перегрупування своїх військ.

На Харківщині, унаслідок втрат, ворог у районі Довгенького відвів окремі підрозділи на відновлення до міста Ізюм, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 1 червня.

"З метою посилення охорони та оборони логістичних маршрутів, противник посилив угруповання у населеному пункті Куп'янськ за рахунок переміщення батальйонної тактичної групи", - ідеться у повіломленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни накривають Харків і область з артилерії - Генштаб

На Харківщині російські окупанти також активно вели розвідку позицій українських військ за допомоги БпЛА "Орлан-10" у районах населених пунктів Ізюм, Первомайське та Велика Комишуваха.

На Південнобузькому напрямку ворог основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих позицій та створенні додаткових рубежів оборони. У районах населених пунктів Миколаївка, Новопавлівське і Широке противник здійснив масовані обстріли із реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти перегруповуються на Слов'янському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі