четвер, 05 липня 2007 15:51

Росія визнала інтернет посібником для терористів

Керівник апарату Національного антитерористичного комітету (НАК) Володимир Булавін назвав інтернет допомогою для терористів і злочинців.

Під час робочої зустрічі спецслужб Росії і Азербайджану керівник апарату НАК Володимир Булавін заявив: "У нас є спільний головний біль і біда. Це інтернет, який за своєю суттю замислювався світовою спільнотою напевно на благо, але на превеликий жаль перетворився на енциклопедію і посібник для терористів". За словами Булавіна, спецслужби Росії і Азербайджану обговорили як можна боротися з цим явищем на двосторонньому рівні.

- Навіть на двосторонньому рівні це явище нам не перемогти. Тому маємо намір внести це питання на велику нараду ФСБ Росії з іноземними партнерами, яке відбудеться у вересні 2007 року в Хабаровську, - сказав Булавін. У цій нараді візьмуть участь представники майже 90 силових відомств і 59 держав.

Булавін також повідомив, що спецслужби Росії і Азербайджану розглянули питання спільної діяльності з боротьби з міжнародним тероризмом, забезпеченні антитерористичної захищеності об"єктів паливно-енергетичного комплексу, питання прикордонної співпраці, інформаційної безпеки і підготовки кадрів, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Росія визнала інтернет посібником для терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі