понеділок, 18 серпня 2008 12:04

Російські танки продовжують блокувати Грузію (ФОТО)
9

Російські війська перекрили автомобільну трасу з Каспі і Горі в Тбілісі. Військові не дають права пересуватися і журналістам.

За матеріалами Грузія Online, фото Reuters

У Горі досі стоять російські війська, які не готуються до виходу з міста. Про це повідомляє начальник краєвого управління поліції Шида Картлі Давид Табутадзе.

"Обстановка в Горі залишається незмінною. Тут знову стоять російські військові частини, і грузинська поліція не може увійти до міста. Російські війська контролюють також в"їзд в Горі. Правда, російська сторона заявила, що почне виведення військового контингенту з сьогоднішнього дня, проте підготовки до виводу щось не помітно", - відзначив Давид Табутадзе.

За його словами, в Горі знов обмежено поступає гуманітарна допомога. Разом з тим російські військові залишаються біля села Ігоєті (за 45 км від Тбілісі).

Нагадаємо, що президент Росії Дмитро Медведєв вчора заявив, що процес виведення російського контингенту з території Грузії почнеться з сьогоднішнього дня.

Зараз ви читаєте новину «Російські танки продовжують блокувати Грузію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі