четвер, 17 січня 2008 12:24

Рідні Олександра Абдулова ділять його спадок в $5 млн

Рідні Олександра Абдулова ділять його спадок в $5 млн
Після смерті Олександра Абдулова його рідним і близьким тепер доведеться вирішувати незручні, але життєво важливі матеріальні питання - про спадок актора.

Останнім часом Олександр Гаврилович жив з сім"єю в заміському будинку в підмосковному Внуково. Його маєток - просторий двоповерховий будинок з мансардою і басейном - розкинулося на території в 25 соток. За оцінками рієлторів, володіння тягне на $3 млн. На ім"я Олександра Гавриловича зареєстровано дві московські квартири - одна площею в 115 кв. м, інша - 78 кв.м.

Ринкова ціна першої близько $1 млн., другої - приблизно $700 тис. До того ж за актором числиться нерухомість в узбецькій Фергані, де він провів дитинство. Але це житло значно дешевше столичного - $6-8 тис. Добротний мисливський будиночок на Валдаї експерти оцінюють в $20 - 25 тисяч. Крім того, актор володів двома "фольксвагенами". Один з них він купував приблизно за $80 тис., а другий - за $63 тис. Дарований друзями автофургон коштує не менше $73 тис. Таким чином, тільки за приблизними розрахунками, спадок актора тягне не менше ніж на $5 млн.

Перед смертю Олександр Гаврилович зізнався друзям, що він зрозумів, наскільки для нього важливі будинок, сім"я: дружина Юлія Мілославська з дев"ятимісячною дочкою Женечкою, 83-річна мама - Людмила Олександрівна, дочка Ксенія, яку він ростив в шлюбі з першою дружиною Іриною Алферовою. Останніми роками вони були найдорожчими людьми для Олександра Абдулова.

Згідно із законом на майно актора можуть претендувати близькі родичі - це дружина, діти і мати. Їм нададуть рівні частки. Проте, швидше за все, $5 млн. ділитимуть не на чотирьох, а на трьох.

Оженившись на актрисі Ірині Алферовій, Олександр Абдулов ростив разом з нею дочку Ксенію, хоча дівчинка йому нерідна. Насправді Ірина народила дитину від болгарського бізнесмена Бойко Гюрова. Сімейне життя з іноземцем не склалося. Ходили наполегливі чутки, ніби Абдулов удочерив Ксюшу. Але все таки офіційним батьком Ксенії залишався Бойко Гюров. Алферова - її сценічний псевдонім, а по документах вона Гюрова Ксенія Бойкова. Ця формальність - істотна пререпона для отримання спадку. Втім, Ксенія може отримати свою частку, якщо з нею поділяться не по букві закону, а по совісті родичі актора.

Проте число спадкоємців може вирости. До зустрічі з Юлією Мілославською у Олександра Гавриловича був дворічний роман з журналісткою Ларисою Штейман. Прощався актор з нею без реверансів: одного разу, виїхавши на гастролі до Америки, він поміняв замок в квартирі. Але і після цього відношення продовжувалися - вони зустрічалися уривками. Прагнучи забути Абдулова, Лариса виїхала до Франції, і незабаром у неї з"явилася дочка - Марія-Ізабелла. Зараз дівчинці близько 2 років. Якщо Лариса Штейман заявить, що батько дівчинки Олександр Абдулов, і пред"явить права на його майно, то в списку спадкоємців Абдулова може з"явитися ще один претендент - маленька Марія-Ізабелла. Правда, лише в тому випадку, якщо генетична експертиза підтвердить батьківство актора, пише "Експрес-газета".

Зараз ви читаєте новину «Рідні Олександра Абдулова ділять його спадок в $5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі