пʼятниця, 16 лютого 2018 14:37

Рейтинг найпопулярніших сайтів в Україні: заборонені соцмережі та пошуковики

Три російських вебсайти – "ВКонтакте", "Одноклассники" та "Яндекс" – потрапили до рейтингу найпопулярніших вебсайтів, якими користуються українці.

Потрапили в рейтинг за середньою денною аудиторією, свідчать дані щомісячного дослідження інтернет-аудиторії компанії Factum Group.

Автор: Factum Group
  Рейтинг за середньою денною аудиторією
Рейтинг за середньою денною аудиторією

При цьому за місячним охопленням (якщо користувач хоча б раз на місяць заходив на вебсайт. - Gazeta.ua), російські сервіси перебувають значно нижче. Найвища позиція у "ВКонтакте" – 9 місце. Це свідчить про те, що аудиторія російських сервісів є доволі активною, але вузькою. Ймовірно, це ті люди, які освоїли використання VPN сервісів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випустять чат-бот, який відповідатиме у месенджерах

Автор: Factum Group
  Рейтинг за місячним охопленням
Рейтинг за місячним охопленням
Компанія Google внесе зміни в пошукову систему зображень, щоб захистити авторські права фотографів. Пошуковик показуватиме сповіщення з інформацією про правовласника зображення. Ця інформація з'являлася при пошуку й раніше, але відображалась дрібним шрифтом у нижній частині екрану. Тепер це сповіщення буде більш помітним для користувачів.
Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найпопулярніших сайтів в Україні: заборонені соцмережі та пошуковики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі