вівторок, 21 липня 2009 13:02

Рейтинг найкращих і найгірших аеропортів світу для комфортного сну

Рейтинг найкращих і найгірших аеропортів світу для комфортного сну
Інтернет-сайт The Guide to Sleeping in Airports оприлюднив результати дослідження, метою якого було визначити десять найкращих і найгірших аеропортів світу для комфортного сну. У процесі дослідження було опитано 6 200 мандрівників.

Найгіршим аеропортом у світі для комфортного сну мандрівники назвали паризький Шарль де Голль. На другому місці - московський аеропорт Шереметьєво, який один з опитаних мандрівників назвав "пеклом на землі". На третьому місці у списку найгірших аеропортів для сну - аеропорт імені Кеннеді у Нью-Йорку, на четвертому - міжнародний аеропорт LAX у Лос-Анджелесі. П"ятірку найгірших аеропортів замикає аеропорт у Делі.

Серед найпоширеніших скарг учасників опитування - брудні підлоги, немиті туалети, у яких завжди багато людей, пташині екскременти та кровожерливі комахи.

Найчистішим і найзручнішим місцем для сну туристи назвали аеропорт Чанг у Сінгапурі, на другому місці - сеульський Інчеон, на третьому - міжнародний аеропорт Схіпхол в Амстердамі. На четвертому місці у п"ятірці найкращих - аеропорт Гардермоен в Осло, на п"ятому - міжнародний аеропорт Гонконгу. Згідно із результатами дослідження, мандрівники цінують найкращу п"ятірку аеропортів за комфорт, зручні сидіння та привітний персонал.

"Спати в аеропорту тепер доводиться не лише молодим туристам, які прагнуть заощадити декілька доларів.

Зараз можна побачити немало людей різного віку і професій, які розкинулися на підлозі аеропортів усього світу, і в кожного із них є на це причина: хтось спить через довгий транзит, у когось рейс затримали, ну а деякі добровільно таким чином заощаджують гроші", - пише The Guide to Sleeping in Airports.

Сайт був утворений на основі колишнього канадського туристичного агентства (засноване у 1996 році) і за участю експерта з бюджетного відпочинку Донни МакШеррі.

За матерiалами: Reuters (переклад Korrespondent.net).

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найкращих і найгірших аеропортів світу для комфортного сну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі