четвер, 16 вересня 2010 17:12

Путін увійшов до списку знаменитостей, яким пора на відпочинок

Путін увійшов до списку знаменитостей, яким пора на відпочинок
Російський прем"єр-міністр Володимир Путін потрапив до списку публічних особистостей, яким, на думку The Washington Post, вже пора піти від спалахів фотокамер на спокій в глухе село.

До потенційних пенсіонерів потрапили також Кім Чен Ір, Дональд Трамп, Шер і Мік Джаггер. Від їх епатажних витівок і голих торсів преса вже втомилася, впевнені американські журналісти.

"Екс-президент, а нині прем"єр-міністр Росії обожнює з"являтися на публіці. Він показав нам свої м"язи. Ми бачили, як він займається дзюдо,
полює на китів та їздить на Harley . Можливо, колишньому співробітникові КДБ, який колись заявив, що сталінські репресії бліднуть у порівнянні з атомними бомбардуваннями Хіросіми і Нагасакі, пора заспокоїтись на своїй дачі ", - пишуть автори статті.

Північнокорейському лідеру Кім Чен Іру, на думку видання, і зовсім давним-давно
пора на пенсію - в будинок для людей похилого віку в Пхеньяні. Його вже готове змінити молоде покоління.

Насправді приводом до складання такого списку обридлих знаменитостей стали не піар-акції політиків і бізнесменів, а поява 64-річної співачки Шер
в неймовірно відвертому вбранні, навіть для юної дівчини. Вона прийшла в ньому на врученні нагород MTV.

У список також потрапила юна актриса Ліндсі Лохан: "Їй всього 24, але повідомлень в пресі про те, як вона водить машину в нетверезому вигляді та лікується від наркоманії, накопичилося більше, ніж рецензій на її фільми".

У опалу потрапила також Періс Хілтон, яка "знаменита просто тим, що знаменита".

Дісталося навіть таким музичним метрам, як Мік Джаггер і Боб Ділан. Джаггеру журналісти порадили частіше проводити час у шезлонгу на природі, а не зображати з себе завзятого футбольного фаната.

"Головний трубадур 60-х почав своє світове турне 7 червня 1988 і до цих пір не може зупинитися. Він уже не може співати", - йдеться про Боба Ділана в статті американського видання.

"Ми вітаємо Ділана як одного з найвидатніших музикантів, але для нього настав час прибрати гітару і частіше полоскати горло", - додають автори статті.

InoPressa
Зараз ви читаєте новину «Путін увійшов до списку знаменитостей, яким пора на відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі