субота, 22 червня 2019 11:05

Путін боїться зустрічі з Зеленським

Путін боїться зустрічі з Зеленським
Путін звинуватив Володимира Зеленського у тому, що той не проявляє достатньо політичної волі для примиренняФото: Народна правда

Президент Росії Володимир Путін боїться зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це Gazeta.ua розповів політолог Віктор Небоженко.

Під час "прямої лінії" Путін звинуватив Володимира Зеленського у тому, що той не проявляє достатньо політичної волі для налагодження відносин з Росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У скільки Путіну обходиться Крим

"Зеленський для Путіна є чистою провокацією. Він вважає себе царем Росії. А поряд з'являється людина, яка не працювала в КГБ, зі світу мистецтва, не має чітких політичних уявлень. Це принижує Путіна. Він не вважає його рівним. Але Макрон з Меркель зустрілись з Зеленським, чим легітимізували його в своєму колі. Путін же боїться цієї зустрічі, бо вона вдарить по іміджу, як великої людини Росії. Її ж боїться і Зеленський. Бо ще не готовий до переговорів", - сказав Небоженко.

Футболіст Артем Дзюба вилаявся в прямому ефірі, коли був у студії в Росії. Відбувалася прес-конференція, на якій Путін відповідав на питання населення.

Зараз ви читаєте новину «Путін боїться зустрічі з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі