понеділок, 22 жовтня 2007 17:40

Прокурор вимагає для Березовського дев"ять років колонії

На слуханнях в Савеловському суді Москви у справі "Аерофлоту" прокурор вимагав засудити підприємця Бориса Березовського до дев"яти років висновку в колонії загального режиму. Держзвинувачувач Олександр Кобляков попросив визнати бізнесмена винним в шахрайстві і легалізації грошових коштів.

Підприємця, що проживає у Великобританії, звинувачують в причетності до розкрадання грошових коштів авіакомпанії "Аерофлот" на загальну суму більше 214 мільйонів рублів. Оскільки Березовський має статус біженця, а британські власті неодноразово відповідали відмовою на російські запити про його екстрадицію, процес було вирішено провести заочно.

Адвокат Олександр Дудкін був призначений представляти інтереси Березовського за рішенням суду, оскільки захисники підприємця на його прохання відмовилися брати участь в процесі. Після свого призначення Дудкін заявив, що не сподівається виграти цю справу, яка йому "абсолютно по фігу".

У судовому засіданні у справі "Аерофлоту" оголошена перерва до 29 жовтня, коли слово буде надано стороні захисту Березовського, передає РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор вимагає для Березовського дев"ять років колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі