пʼятниця, 27 квітня 2007 11:23

Принц Чарльз пропустить концерт пам"яті принцеси Діани

Принц Чарльз і його дружина Камілла пропустять концерт, присвячений 10-річчю з дня загибелі колишньої дружини Чарльза принцеси Діани, який відбудеться 1 липня 2007 року на стадіоні Уемблі в Лондоні, пише The Times.

За інформацією видання, 58-річний принц Уельський вважає, що концерт буде цікавий скоріше представникам молодшого покоління. За його словами, всі покоління сім"ї Віндзоров зможуть зібратися 31 Серпня в каплиці Guards Chapel в центрі Лондона, де відбудеться поминальна служба, присвячена пам"яті принцеси Діани.

Шоу, яке відбудеться в 46 день народження принцеси, організовують її сини, принци Уїльям і Гарі, оскільки вважають, що однієї тільки церковної служби недостатньо, щоб пошанувати пам"ять їх матері. На їх думку, великий концерт, повний веселості і енергії, - це те, чого хотіла б сама Діана.

Концерт пам"яті принцеси Уельської продовжиться п"ять годин і транслюватиметься ВВС в 140 країнах світу. Серед учасників очікуються Елтон Джон, Рід Стюарт, група Статус Кво, а також молоді виконавці - Лілі Аллен, Джеймс Моррісон і Наташа Бедінгфілд. Весь прибуток від концерту піде в добродійні організації, які підтримувала Діана, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Принц Чарльз пропустить концерт пам"яті принцеси Діани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі