пʼятниця, 09 жовтня 2020 12:16

Застосунок "Дія" дає можливість отримувати посилки на Укрпошті

Відтепер клієнти Укрпошти можуть пред'являти е-документи у додатку "Дія" для отримання посилок у всіх її комп'ютеризованих відділеннях.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у Telegram.

Автор: t.me/vladyslavkryklii
  Відтепер в Укрпошті можна отримати посилку за допомогою застосунку "ДІя"
Відтепер в Укрпошті можна отримати посилку за допомогою застосунку "ДІя"

За допомогою електронної версії документів у додатку "Дія" можна отримати всі внутрішні та міжнародні відправлення, листи без післяплати або з післяплатою на суму до 5 тис. грн.

"Верифікація клієнта відбувається за лічені секунди - шляхом зчитування індивідуального цифрового штрихкоду, який генерує застосунок "Дія" для кожного окремого е-документа користувача", - написав Криклій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта запускає ще 500 пересувних відділень

За даними міністра інфраструктури, комп'ютеризовані понад 4 тис. відділень Укрпошти. Усього працюють більше 11 тис. відділень Укрпошти, йдеться на сайті єдиного національного оператора поштового зв'язку України.

Сервіс "еМалятко" - одна з нових послуг, які стали доступними на порталі "Дія". Для замовлення доступні 8 послуг: 2 базові (обов'язкові) та 6 на вибір, повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Зараз ви читаєте новину «Застосунок "Дія" дає можливість отримувати посилки на Укрпошті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі