понеділок, 26 березня 2018 18:29

"Представників країни-агресора не залишиться"- українці коментують депортацію 13 російських дипломатів
9

Користувачів мережі схвилювала новина про випровадження з України 13 російських дипломатів. Це рішення пов'язане із замахом на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію у Великій Британії.

"Україна відсилає 13 російських дипломатів у відповідь (увага!) на хімічну атаку у Великій Британії. Чотири роки воювали з Росією у цій кривавій війні, а висилка дипломатів зараз - "у знак солідарності з Лондоном". Я чогось не розумію"," Мінус 13 російський дипломатів в Україні. Ще трохи - і офіційних представників країни-агресора не залишиться. Розрив дипломатичних відносин повинен відбутися, це невід'ємна частина у відповідь на агресію РФ", - пишуть користувачі. Найяскравіші думки зібрав "Апостроф".

Автор: apostrophe.ua
 
Автор: apostrophe.ua
 
Автор: apostrophe.ua
 
Автор: apostrophe.ua
 
Автор: apostrophe.ua
 
Автор: apostrophe.ua
 

Крім того, в мережі бурхливо коментують висилку дипломатів РФ із США та багатьох європейських країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вот и кончилось время чудес": Трамп і Європа висилають російських дипломатів

Автор: apostrophe.ua
 
Автор: apostrophe.ua
 
Автор: apostrophe.ua
 
Влада Великої Британії вирішила взяти на облік російський капітал, походження якого є сумнівним.

"Уже є ордери на арешт сумнівного майна, щодо якого у Великій Британії недавно вже почав діяти новий закон. Наша мета забезпечити, щоб будь-яке незрозумілим чином здобуте майно взяли на облік. Для цього роблять необхідні кроки", - сказав глава британського міністерства оборони Гевін Вільямсон.
Зараз ви читаєте новину «"Представників країни-агресора не залишиться"- українці коментують депортацію 13 російських дипломатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі