четвер, 30 листопада 2017 07:49

З'явилися подробиці операції Табакова

З'явилися подробиці операції Табакова
Через непрохідность верхніх дихальних шляхів йому знадобилася екстрена операція . Фото: 24smi.org

27 листопада Олега Табакова, російського актора та режисера, госпіталізували. Через непрохідность верхніх дихальних шляхів йому знадобилася екстрена операція .

Як інформує Life.ru з посиланням на "Известия", про це розповів Володимир Кан, хірург і заввідділенням екстреної та загальної хірургії Європейського медичного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірці серіалу "Свати" заборонили в'їзд в Україну

Він сказав: "Трахеостомія - безсумнівно це операція. Роблять її в тих випадках, коли у пацієнта відбувається непрохідність верхніх дихальних шляхів".

А також додав: "Це допоміжний захід, коли проводиться інкубаційна трубка в трахею і за людину дихає апарат. Це нормальна практика, яка передбачена при великих ураженнях запальним процесом легеневої тканини".

За словами лікаря, питання про проведення трахеостомії ставиться в тому випадку, коли протягом 5-7 днів пацієнту не стає краще. Кан пояснив, що через трахеостомічну трубку зручніше очищати бронхіальне дерево.

У народного артиста розвинувся сепсис.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці операції Табакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі