понеділок, 05 жовтня 2020 12:35

Потужний антициклон: яку погоду обіцяють найближчими днями

Атмосферний фронт принесе на захід України дощі, місцями із грозами.

Зливи дійдуть до Житомирщини та Вінниччини, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Дощі дійдуть до Житомирщини та Вінниччини
Дощі дійдуть до Житомирщини та Вінниччини

Далі їх не пускатиме східний потужний антициклон, тому на решті території України переважатиме суха погода з туманами. Рвучкий південно-східний вітер швидко розганятиме їх.

Температура повітря найближчої ночі передбачається +11...16°С, на сході +7...10°С. Завтра вдень в Україні потепліє до +18...23°С, у Криму до +25°С. У західних областях подекуди +16...18°С, дощі.

У Києві вівторок буде з хмарами, проте без істотних опадів. Хіба після обіду трохи покрапає. Вітер залишається південно-східний і рвучкий. Температура повітря вночі становитиме +13...15°С, вдень потеплішає до +20°С.

Надалі повітря стане свіжішим на 2-4 градуси, йтиме атмосферний фронт, який тягнутиме за собою невеликі або помірні дощі.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Ітиме атмосферний фронт, який тягнутиме за собою невеликі або помірні дощі
Ітиме атмосферний фронт, який тягнутиме за собою невеликі або помірні дощі

Найближчим часом найтепліше буде на сході та півдні України - +20°С і вище. Найпрохолодніше - у західній частині, +13...16°С.

Північ і центральні області отримають від осені +15...19°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві оголосили штормове попередження: як поводитися

Осінь-2020 в Україні буде аномально тепла і суха. Перший мокрий сніг очікується не раніше кінця наступного місяця. Але це не привід готуватися до зими, вважають синоптики: опади пройдуть на тлі плюсової температури, що протримається ще і майже весь грудень.

Зараз ви читаєте новину «Потужний антициклон: яку погоду обіцяють найближчими днями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі